Bent u op zoek naar een goede en professionele hovenier Tilburg? Voor alle werkzaamheden rondom uw woning kunt u terecht bij Gebroeders van Klaveren. Wij helpen u graag bij het realiseren of onderhouden van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren

Tuinieren zit bij ons in het bloed. Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren is een echt traditioneel familiebedrijf waarbij het bedrijf drie generaties is doorgegeven. Wij hebben groene vingers en zijn gepassioneerde vakmensen. De ervaring van alle generaties wordt gecombineerd met de huidige innovaties. We kunnen goed en snel ter werk gaan en leveren wij hoge kwaliteit. Wij zijn hovenier in de volgende steden:

Hovenier Breda, Hovenier Den BoschHovenier DordrechtHovenier Eindhoven, Hovenier Helmond, Hovenier Nijmegen, Hovenier Rotterdam

hovenier tilburg

Hovenier Tilburg

Wij hebben al veel opdrachten uit mogen voeren in de omgeving van Tilburg. Als hovenier Tilburg kunnen we u helpen bij het ontwerp van een nieuwe tuin. Samen met u ontwerpen we uw droomtuin en denken wij mee met alle mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een onderhoudsvriendelijke tuin realiseren wanneer u niet geboren bent met groene vingers of hier weinig tijd voor heeft. Naast het ontwerpen van de tuin, kunnen we ook de tuinaanleg verzorgen van uw nieuwe tuin.

Wilt u uw huidige tuin behouden? Wij kunnen u huidige tuinonderhoud verzorgen en bovendien zorgen we ervoor dat de tuin een nette en representatieve uitstraling heeft naar wens.

We kunnen ook de bestrating verzorgen. Doordat de bestrating vaak een belangrijk onderdeel is van de tuin, is het belangrijk om dit mooi te leggen. Er zijn veel verschillende opties in leggen en in stenen. Onze stratenmakers leggen bovendien alle soorten bestrating naadloos aan.

Onze hovenier & bestrating projecten

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bij Gebroeders van Klaveren helpen we u bij de complete aanleg van uw tuin, de onderhoud en de bestrating. Wij hebben al veel projecten mogen realiseren. Bekijk verschillende projecten van ons hier.