Op zoek naar een hovenier in Nijmegen? Dan bent u bij Gebr. van Klaveren Hoveniers aan het juiste adres. Ons werkgebied is de gehele regio rond Nijmegen, dus Wijchen, Beuningen, Malden, Lent en alle overige steden en dorpen rondom Nijmegen. Wij hebben reeds vele tuinen in Nijmegen en omgeving mogen aanleggen en ook voor onderhoud aan uw tuin in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkzaamheden bestaan grofweg uit 3 diensten:

Nieuwe tuin laten aanleggen

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of een bestaande tuin renoveren? Bij Gebr. van Klaveren Hoveniers zijn er oneindig veel mogelijkheden. Ons uitgangspunt is natuurlijk altijd uw situatie en budget. Op basis van uw gezinssituatie en de grootte van uw tuin kunnen wij al een mooi tuinplan maken. Zo zal er bij een gezin met jonge kinderen met hele andere tuinwensen rekening gehouden moeten worden dan bij een tuin bij een seniorenwoning. Ook is er veel verschil in de tijd die men zelf wil besteden aan het tuinonderhoud. Heeft u groene vingers en bent u dol op tuinieren? Dan zult u andere wensen hebben dan wanneer u de tuin liever wilt bestraten, bijvoorbeeld met mooie potten met planten erin. Wij maken graag kennis met u om uw tuinwensen te bespreken. Op basis van uw budget kunnen wij vervolgens een mooi voorstel voor u uitwerken.

hovenier nijmegen

Hovenier Nijmegen

Steeds meer is de tuin een verlengstuk van uw woning. We brengen meer en meer tijd buiten door en proberen de tijd buiten nog meer te verlengen door de aanleg van veranda’s en het gebruik van mooi tuinmeubilair. Het is dan ook belangrijk dat uw tuin past bij uw woonstijl en dat u heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Of u nu zelf een boekje zit te lezen, kijkt naar uw spelende kinderen of met vrienden geniet van een lekkere barbecue, in de tuin gebeurt veel en wij helpen u  graag bij het realiseren van de tuin van uw dromen.

Zullen we eens kennis maken? U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u graag vrijblijvend van meer informatie kunnen voorzien.