Steeds meer mensen besteden het tuinonderhoud uit aan een hoveniersbedrijf. Niet alleen wil men dat het huis van binnen schoon en opgeruimd is, ook de tuin moet er goed verzorgd bij liggen. Het kan zijn dat u aan tijd ontbreekt, maar ook kan het natuurlijk dat u geen groene vingers heeft of dat het tuinieren lastiger wordt door het ouder worden. Wat voor u de reden ook is, Gebroeders van Klaveren zorgt graag voor het onderhoud van uw tuin. Of het nou gaat om een incidentele klus in de tuin of om groot tuinonderhoud in het voor- of najaar, bij Gebroeders Van Klaveren bent u aan het juiste adres.

Onderhoudsvriendelijke tuinen

Wat echter steeds vaker gebeurd is dat wij een tuin onderhoudsvriendelijk maken zodat er nagenoeg geen onderhoud meer noodzakelijk is. Het niet wekelijks hoeven te snoeien, onkruid wat wekelijks ervoor zorgt dat u de zaterdagmorgen weer gevuld heeft. Dat is waar steeds meer klanten behoefte aan hebben en dat snappen we.

Samen met u kijken we naar uw wensen en vervullen deze in een onderhoudsvriendelijke tuin. Dit bepaald hoofdzakelijk uw tuinaanleg en hoe het totaalplaatje er uit zal komen te zien.

Tuinonderhoud met oog voor uw gezondheid

Eventueel passen wij uw tuin aan voor het gebruik van een rolstoel of rollator, want tenslotte blijven we het liefst zo lang mogelijk in ons eigen huis wonen. Dat snappen wij als echte tuingenieters als geen ander.

U moet dan denken aan rolstoelvriendelijke paden en het gemakkelijk kunnen bewegen in de tuin, zonder onnodige hoogteverschillen.