Gebroeders van Klaveren is een traditioneel familiebedrijf. Met onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud, tuinaanleg en bestratingen is elke klus voor ons een uitdaging welke we met succes zullen afronden.

Tuinaanleg, tuinonderhoud en bestratingen

De mogelijkheden voor de aanleg van uw tuin zijn enorm. Kiest u voor een  moderne en strakke tuin, of toch liever voor een landelijke tuin? U kunt natuurlijk ook kiezen voor een Toscaanse tuin welke is voorzien van diverse Mediterraanse planten.

Heeft u zelf nog geen duidelijk beeld voor ogen maar weet u wel dat u groene vingers heeft? Laat u informeren door onze specialisten en kom samen tot uw droomtuin.

Natuurlijk is tuinonderhoud zeer belangrijk voor uw tuin. Heeft u gekozen voor een tuin met de behoefte aan voldoende onderhoud maar heeft u niet zo’n groene vingers? Of heeft u simpelweg tijd te kort om tuin volledig goed te onderhouden? Gebroeders van Klaveren is gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin. U kunt zelf aangeven op welke frequente basis u dit graag uitgevoerd ziet worden. Zo bent u er van verzekerd dat uw tuin de aandacht krijgt welke deze verdiend.

Ook voor het bestraten van uw tuin bent u bij Gebroeders van Klaveren aan het juiste adres. Van natuurlijke tegels tot de strakke antraciete tegels, al uw wensen zijn bespreekbaar.

Bent uw benieuwd wat voor tuinwerkzaamheden wij in het verleden onder andere hebben gerealiseerd? Neemt u dan gerust eens een kijkje in ons recente werk en bekijk de mogelijkheden voor uw eigen tuin.

Contact met Gebroeders van Klaveren

Heeft u vragen of speciale wensen. Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij samen met u uw wensen door kunnen nemen en antwoord kunnen geven op uw vragen.