Bent u op zoek naar een goede hovenier Breda? Bij Gebroeders van Klaveren kunt u terecht voor verschillende tuinonderhoud, tuinaanleg en bestrating.

Is uw tuin al perfect? Wij doen het onderhoud!

Is uw tuin al helemaal goed? Wij helpen u dan graag bij het onderhoud van uw tuin. Niet iedereen houdt van tuinieren. Misschien ontbreken de groene vingers bij u, heeft u het te druk of wordt u al een dagje ouder. Gelukkig zijn wij als hovenier Breda bij u in de buurt en kunnen wij de tuinonderhoud van u overnemen, maar ook de bestrating Breda. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van tuinonderhoud in de herfst?

hovenier breda

Uw tuinontwerp tot realisatie brengen?

Wij zijn echte gepassioneerde vakmensen die de hedendaagse trends en technieken in de gaten houden met de ervaring van meerdere generaties. Gebroeders van Klaveren  maakt eigentijdse tuinen met ouderwetse degelijkheid. Wij zorgen ervoor dat uw tuin jaren lang mee gaat. Bij het hele proces van het aanleggen van uw tuin, nemen wij u en uw wensen mee in de beslissingen die gemaakt moeten worden. Meer over uw tuin laten aanleggen.

Bestrating in de tuin?

De bestrating in uw tuin is een belangrijk onderdeel in de tuin. Deze moet precies en goed gelegd worden. Er zijn heel veel keuzes in de bestrating en ontwerp hiervan. Onze ervaren stratenmakers leggen alle soorten bestrating en laten deze naadloos aansluiten. Wij hebben al veel ervaring met bestrating Breda.

Waarom Gebroeders van Klaveren als hovenier Breda?

Gebroeders van Klaveren heeft een ontzettende passie voor tuinieren. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het onderhoud en aanleggen van tuinen. Wij geven ons hoveniersbedrijf al 3 generaties lang door.

Graag komen wij vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor tuinadvies als één van de beste hovenier Breda.

Wij zijn verder nog werkzaam in de regio Dordrecht, Rotterdam, Eindhoven , Tilburg en  Nijmegen.