Wilt u graag uw droomtuin onderhouden of juist laten aanleggen? Bent u daarom op zoek naar een goede hovenier Helmond? Gebroeders van Klaveren helpen u hier graag mee. 

Hovenier Helmond

Bij Gebroeders van Klaveren kunt u terecht voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Wij verzorgen de tuinaanleg van ontwerp tot realisatie van uw droomtuin. Wij houden met alles rekening met uw budget, gevoel, wensen, smaak en voorkeur. Bij de aanleg van de tuin nemen we u dus het hele proces mee. Echter denken we graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over alle mogelijkheden. Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Dan houden we hier rekening mee. Wilt u juist een tuin waar u veel bezig bent? Ook dit kunnen wij realiseren.

Bent u zelf niet geboren met groene vingers of heeft u geen tijd voor de tuinonderhoud? Wij helpen u graag met het onderhouden van uw tuin. Gebroeders van Klaveren zorgt er dan voor dat uw tuin er weer netjes bij ligt en de beplantingen kunnen bloeien. Wist u dat tuinonderhoud vaak in het najaar en voorjaar plaats vindt? Veel mensen gaan er vanuit dat het in de zomer gebeurd, echter kan tuinonderhoud het hele jaar. Dit komt ook door de weersomstandigheden en de seizoenen waarin de verschillende planten bloeien. Wij helpen en adviseren u graag over de onderhoud van uw tuin.

Naast het aanleggen en onderhouden van uw droomtuin, kunt u bij ons ook terecht voor de bestrating. Vaak is dit een onderdeel van uw tuin. Onze stratenmakers leggen alle soorten bestratingen. De bestrating kan bijvoorbeeld rondom uw woning of in uw tuin. Wij bestraten bijvoorbeeld terrassen, tuinpaden of uw oprit.

hovenier helmondHoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren

Wij zijn een echt traditioneel familiebedrijf dat al drie generaties is overgedragen van vader op zoon. Groene vingers zit bij ons in het bloed. Wij zijn dan ook erg gepassioneerde hoveniers. Graag helpen wij u uw droomtuin te realiseren of te onderhouden. U kunt direct een afspraak maken met Gebroeders van Klaveren en wij komen dan graag vrijblijvend bij u langs.

Hovenier Helmond

hovenier helmond

Werkgebied

Gebroeders van Klaveren is dé hovenier Helmond. Verder kunt u bij ons ook terecht voor: