Is het tijd voor een renovatie van uw bestaande tuin of wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Gebroeders van Klaveren helpt u graag bij het tuinontwerp.

Tuinontwerp

Wij weten dat het ontwerpen van uw tuin erg lastig kan zijn. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in materialen, beplantingen en bestratingen. Vooral het begin van een tuinontwerp is erg lastig. Hierin wilt u al uw wensen en idee├źn kwijt. Wij helpen u met alles op papier zetten en adviseren u over de mogelijkheden. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk een tuinontwerp die naar wens is. Wij gaan net zo lang door met ontwerpen van uw droomtuin tot dat u tevreden bent.

Een mooie tuin begint bij het ontwerp. Hierin worden de materialen gekozen en bijvoorbeeld de kleur. Daarnaast wordt nagedacht over de juiste bloemen en planten die passen bij de wensen. Hier wordt ook rekening gehouden met het onderhoud en de bloei. Verder denken we met u mee over onderdelen van uw tuin waar we rekening mee houden als bestrating, een veranda, speeltoestel of pergola bijvoorbeeld. Wij vinden het erg belangrijk dat alles goed bij elkaar past en tot elkaar in verhouding staat. Hierdoor krijgt u gegarandeerd plezier van uw tuin.

Wist u dat wij ook een onderhoudsvriendelijke tuin kunnen realiseren? Dit is een tuin waar u weinig onderhoud voor hoeft uit te voeren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een moderne tuin. Een moderne tuin heeft een prachtig design met een luxe uitstraling en een strakke tuinstijl. Hierbij is vaak de bestrating een belangrijk onderdeel en is de moderne tuin vaak onderhoudsvriendelijk.

tuinontwerpGebroeders van Klaveren

Gebroeders van Klaveren is een familiebedrijf dat van generatie tot generatie overgegeven wordt. Wij kunnen u van dienst zijn bij de tuinaanleg, tuinonderhoud en bestratingen. Wij zijn een gepassioneerd hoveniersbedrijf met een ruim werkgebied. Graag helpen we u bij alle werkzaamheden rondom uw droomtuin. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tuinontwerp