Woont u in Dordrecht en zoekt u een betrouwbaar hoveniersbedrijf dat op creatieve en verantwoorde wijze uw tuin kan aanleggen of onderhouden? Dan maken wij graag kennis met u. Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in een grote regio in midden en Zuid-Nederland waarbij ook Dordrecht regelmatig door onze hoveniers wordt bezocht om een tuin aan te leggen, te renoveren of voor regelmatig tuinonderhoud op afspraak. Ook voor het bestraten van uw tuin in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Gebr. van Klaveren Hoveniers is met recht een complete hovenier Dordrecht.

Uw droomtuin laten aanleggen?

Hoe ziet uw droomtuin eruit? Er zijn zoveel mogelijkheden en geen tuin is hetzelfde. Kiest u voor een gazon, groene planten of bloemen of gaat uw voorkeur uit naar bestrating met af en toe een border? Heeft u kinderen die speelruimte in de tuin nodig hebben? Wilt u misschien een veranda in de tuin waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens een mooie zomeravond? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met het beschikbare budget en proberen wij altijd binnen het budget een tuin te realiseren die echt uw droomtuin is. Wilt u meer weten over de creatieve en deskundige mogelijkheden voor de tuinaanleg van uw droomtuin? Neem contact met ons op!

Hovenier Dordrecht

Als hoveniersbedrijf zijn wij regelmatig actief in Dordrecht en omringende plaatsen als Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Sliedrecht en Willemsdorp. In nieuwbouwwijken als Wilgenwende, Troelstrahof en Papeterspad kunnen wij nieuwe tuinen aanleggen, tuinonderhoud of bijvoorbeeld de bestrating verzorgen.

hovenier dordrechtJa, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Wij maken graag kennis met u om de mogelijkheden voor uw droomtuin te bespreken. U kunt daarvoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Bekijk ook ons fotoalbum om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden!

 

Hovenier Dordrecht: tuinaanlegtuinonderhoud