Bent u op zoek naar een hovenier in Eindhoven? Heeft u toch geen groene vingers of wellicht simpelweg de tijd niet welke uw tuin behoeft? Hoveniersbedrijf Gebr. van Klaveren is gespecialiseerd in tuinonderhoud, maar ook tuinaanleg en bestratingen in Eindhoven.

Tuinaanleg in Eindhoven

Wilt u graag uw tuin opnieuw aan laten leggen maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u nog geen idee maar bent u wel toe aan een nieuwe tuin? Wij helpen u graag met de aanleg van uw nieuwe tuin. Belangrijk is om dan een aantal aspecten goed in kaart te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een onderhoudsvrije tuin, of heeft u juist zeer groene vingers? Bent u op zoek naar een tuin met veel begroeiing of zijn waterornamenten helemaal uw ding?

Zomaar een aantal vragen die de totale look van uw tuin bepalen, maar ook beslissen of u veel tijd kwijt bent met het onderhoud. Wij vinden het belangrijk om samen uw wensen te bespreken en op basis daarvan een voorstel te maken. De tuin moet immers de plek zijn waar u heerlijk tot rust kunt komen en heerlijk kunt gaan genieten van het mooie weer.

Bestratingen in Eindhoven

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf om uw tuin te laten bestraten in Eindhoven? De bestrating van uw tuin moet aansluiten bij de rest van uw tuin, zodat het totaal één geheel vormt. Aansluiten op uw borders, gazon of andere bestrating is zeer belangrijk.

Bij de bestrating van uw tuin kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende bestratingen:

  • Gebakken klinkers
  • Beton klinkers of tegels
  • Natuursteen
  • Keramische tegels

Al deze soorten bestratingen zijn verkrijgbaar in de gewenste formaten. Onze met zorg geselecteerde bestratingsproducten leveren wij met het volste vertrouwen en met volledige garantie.

Meer informatie van uw hovenier in Eindhoven over bestratingen

Contact met Hoveniersbedrijf Gebr. van Klaveren

Heeft u interesse om uw tuin aan te laten leggen, uw tuin te laten onderhouden of opnieuw te laten bestraten in Eindhoven? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u informeren. Wij zijn ook werkzaam in TilburgDordrechtRotterdamNijmegen en hovenier Breda.