Bent u op zoek naar een hovenier in Rotterdam?
Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren heeft jarenlange ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud en bestratingen in de regio Rotterdam.

Hovenier Rotterdam nodig? Gebroeders van Klaveren helpt u graag bij tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating.

Tuinaanleg in Rotterdam

Dankzij jarenlange ervaring in tuinaanleg in de regio Rotterdam durven wij ons met een gerust hart expert in tuinaanleg te noemen als hovenier Rotterdam. Wanneer u iets anders wilt met de tuin, kunt u uitstekend bij Gebroeders van Klaveren terecht. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin is het gevoel dat u wilt creëren in de omgeving erg belangrijk. Wij bespreken uw wensen, voorkeuren en budget en gaan hiermee aan de slag. 

Tuinontwerp

Het aanleggen van een nieuwe tuin begint bij een tuinontwerp. Wanneer u de tuin wilt renoveren of een nieuwe tuin wilt aanleggen, gaan wij een mooi ontwerp voor u maken. Samen met u bespreken wij al uw wensen, ideeën en voorkeuren. Daarnaast bespreken we alle mogelijkheden in materialen, beplantingen en bestratingen. Uiteindelijk komen we dan bij een passend ontwerp.

Tuinonderhoud in Rotterdam

Heeft u geen tijd of zin, of wellicht heeft u geen groene vingers? Laat uw tuin onderhouden door Gebr. van Klaveren. Wij kunnen na overeenstemming met u volgens een vast schema uw tuin onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld 1 keer per week, maand of per kwartaal.

Heeft u behoefte aan eenmalig tuinonderhoud? Dat kan natuurlijk ook.

Lees meer over tuinonderhoud

Bestrating in Rotterdam

Wilt u graag uw tuin laten bestraten of is uw huidige bestrating toe aan vervanging? Informeer naar de mogelijkheden bij ons en ontvang een voorstel op maat.

Contact met uw hovenier Rotterdam

Wilt u uw tuin aan laten leggen, laten onderhouden of wellicht (opnieuw) laten bestraten in de regio van Rotterdam? Neemt u dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij kunnen uw wensen dan in kaart brengen en u adviseren over de mogelijkheden. Gebroeders van Klaveren komt graag bij u langs voor een adviserend gesprek.

Hovenier Rotterdam vindt u bij Gebroeders van Klaveren. Een traditioneel familiebedrijf met passie voor tuinieren. Van Klaveren is al drie generaties op elkaar overgegeven. Wij verzorgen van tuinontwerp tot de complete aanleg van tuinen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Bij elke tuin houden we rekening met uw wensen, gevoel, budget, smaak en voorkeur. Het hele jaar door kunnen wij u helpen als hovenier Rotterdam.

Wij hebben al veel verschillende projecten mogen realiseren. Bekijk ons fotoalbum voor een indruk van alle mogelijkheden.

Contact met ons opnemen

Wij zijn verder nog werkzaam in de regio HelmondDordrechtEindhoven , Tilburg en  Nijmegen.

Hovenier Rotterdam

hovenier rotterdam