Heeft u geen groene vingers of zelf weinig tijd om de onderhoud van uw tuin te doen? Gebroeders van Klaveren neemt deze zorg graag uit uw handen. Zo kunnen wij de onderhoud van uw tuin zelf uitvoeren, maar we kunnen ook tijdens de aanleg en het ontwerp van uw tuin een onderhoudsvriendelijke tuin realiseren.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin begint bij het tuinontwerp. Tijdens het ontwerpen van de tuin houden we rekening met de beplanting en de onderhoud die daarvoor nodig is. Zo zijn er planten en bloemen die weinig tuinonderhoud nodig hebben, of juist erg veel zorg moeten krijgen. Ook in de bestrating houden we rekening met een onderhoudsvriendelijke tuin. In de tuin ziet u vaak weinig gras zodat er niet gemaaid hoeft te worden. Echter hoeft groen niet te ontbreken in een onderhoudsvriendelijke tuin.

Tijdens de tuinaanleg van deze tuin vinden we het belangrijk om u er ook bij te betrekken. Zo weet u precies welk onderhoud u uit moet voeren en waar u geen aandacht aan hoeft te besteden.  Tijdens de aanleg bespreken we alles met u en vinden we het belangrijk rekening te houden met al uw wensen. U kunt dan genieten van een tuin zonder al te veel zorgen. Van lekker weer kunt u genieten op uw tuinset en hoeft u niet het onkruid uit de grond te halen of een boom te snoeien.

onderhoudsvrije tuin

Waar houden we rekening mee?

  • Onderhoudsvriendelijke beplanting
  • Plezierige inrichting
  • Gasvrije zone of kunstgras (geen gras maaien)
  • Goede bestrating met onkruidvrije voegen
  • Een haag die niet elke keer geknipt hoeft te worden
onderhoudsvriendelijke tuin

Gebroeders van Klaveren

Gebroeders van Klaveren is een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. We worden geboren met groene vingers. De ervaring van elke generatie wordt doorgegeven en nieuwe innovaties worden hieraan toegevoegd. We weten precies hoe we een onderhoudsvriendelijke tuin kunnen realiseren en houden in alles rekening met uw wensen. Voor alle mogelijkheden kunt u bij ons terecht. Vraag een offerte aan of neem contact op! We zijn dé hovenier Helmond, maar werken ook daarbuiten. Bekijk ons werkgebied!