Op zoek naar een hovenier Den Bosch om uw droomtuin te verwezenlijken? Wij helpen u graag bij het ontwerp van uw tuin tot de tuinaanleg. Wij begrijpen dat een tuin een plek is om tot rust te komen, een gezellige plek kan zijn om te BBQen in de zomer of een plek om uw groene vingers te laten werken. Het is dan ook belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. Gebroeders van Klaveren helpen u hier graag bij.

Wij leggen uw tuin aan

Weet u precies hoe uw droomtuin eruit ziet, maar moet deze alleen nog tot realisatie worden gebracht? Wij kunnen de tuin naar uw wens aanleggen. We adviseren u graag tijdens het ontwerp van de tuin en houden rekening met al uw voorkeuren qua materiaal, kleur en stijl. Daarnaast denken we graag met u mee qua omgeving en budget. Meer weten over het aanleggen van uw tuin, kijk hier!

hovenier den bosch

Hulp nodig bij de tuinonderhoud door een hovenier Den Bosch?

Het onderhouden van een tuin kan erg veel werk zijn. Zeker wanneer de groene vingers niet in u zitten, kost het veel tijd en moeite. Een hovenier kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin waardoor deze in mooie conditie blijft. Hierdoor kunt u blijven genieten van een mooie tuin, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de onderhoud. Wij helpen u hier graag bij, bekijk hier de mogelijkheden. Van grasmaaien tot snoeien en van het onderhoud van de planten tot het onderhoud van de bestrating.

Tijdens het aanleggen van uw tuin kunnen wij ook rekening houden met uw wensen voor de onderhoud. Misschien heeft uw zelf hele goede vingers en houdt u van snoeien of planten. Hier kan dan rekening mee worden gehouden. Houdt u echter helemaal niet van snoeien en het maaien van het gras? Dan kunnen wij ook een onderhoudsvrije tuin realiseren waarbij u weinig tot geen onderhoud heeft aan de tuin.

Het bestraten van uw tuin, oprit of tuinpad in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede bestrating van uw tuin, oprit of tuinpad? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor eens strakke bestrating met vele mogelijkheden. Alleen al het uitkiezen van de steensoort kan lastig zijn met erg veel keuze. De bestrating ervan is vaak een nog lastigere onderdeel. Gelukkig kunnen de stratenmakers van Gebroeders van Klaveren u hierbij helpen en leggen ze uw bestrating perfect aan. Wij zijn verder nog werkzaam in de regio TilburgDordrechtRotterdamEindhoven en Nijmegen en hovenier Breda.

Voor een hovenier Den Bosch, kunt u bij ons goed terecht!

Werkgebied Gebr. van Klaveren

gebr-van-klaveren-werkgebied