Gebroeders van Klaveren verzorgen de aanleg van uw tuinanaleg van ontwerp tot  realisatie. Hierbij zijn de mogelijkheden enorm. De belangrijkste elementen zijn echter uw gevoel, voorkeur, omgeving en budget.

Belangrijkste elementen bij uw tuinaanleg

Gevoel

Uw gevoel moet goed zijn, u bent immers degene die iedere dag een fijn gevoel moet hebben als u in de tuin bent. Of u bijvoorbeeld nu lekker aan het tuinieren bent, of lekker op uw terras van een lekker kopje koffie geniet, alles moet kloppen. Wij adviseren u daar graag bij. Bij de tuinaanleg houden we gedurende het gehele proces rekening met uw gevoel.

Voorkeur

Uw persoonlijke voorkeuren voor materiaal, kleur, weelderig, strak of bijvoorbeeld juist romantisch Engelse cottage of noemt u maar op. Doordat wij al deze elementen meenemen in het ontwerp kunnen we u verzekeren dat u uw droomtuin laat aanleggen.

Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan kunnen we deze ook realiseren.

Omgeving

De omgeving speelt een belangrijke rol in het ontwerp. Zijn er bepaalde voorschriften of speciale wensen, we laten de tuin natuurlijk passen in haar omgeving. Het is belangrijk dat er een balans is tussen de omgeving en de tuin bij de tuinaanleg. Wij houden rekening met de verschillende hoogtes van de tuin, de buren en uw woning.

Budget van uw tuinaanleg

Natuurlijk is dit een element wat zeker meespeelt. Daarom is voor een ieder ongeacht uw budget een droomtuin te realiseren! Daar staan wij voor!

U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van:

  • Vijvers
  • Beplantingen
  • Gras
  • Kunstgras

We zijn ook bovendien gespecialiseerd in de bouw en aanleg van:

Gebroeders van Klaveren is een traditioneel familiebedrijf dat generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij worden geboren met groene vingers en een grote passie voor tuinieren. De deskundigheid en ervaringen worden al drie generaties overgedragen. Hierdoor kunnen wij de ouderwetse degelijkheid en betrouwbaarheid combineren met de huidige innovaties en nieuwe technieken. Gebroeders van Klaveren staat bovendien niet stil en blijft ontwikkelen. Ook voor u gaan we graag aan de slag met de tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en de bestratingen van uw tuin.

Tuinaanleg

tuinaanleg