Op zoek naar een hoveniersbedrijf om uw tuin te laten bestraten? Wij leggen alle soorten van bestratingen aan. Bijvoorbeeld bestrating van terras, tuinpad of oprit. Met onze degelijke aanpak zorgen we voor een strak gelegde bestrating waar u lang plezier van heeft.

Veel mogelijkheden bestratingen

Er zijn veel mogelijkheden in bestratingen. Welk type bestrating u ook kiest, de stratenmakers van Gebroeders van Klaveren zorgen ervoor. Alles echter met een geheel eigen aanpak van uitvoering. Gebroeders Van klaveren adviseert u graag bij uw keuze. Er zijn namelijk heel veel soorten stenen met dezelfde uitstraling maar met een groot verschil van productie en kwaliteit. Onze met zorg geselecteerde producten leveren wij met het volste vertrouwen en met volledige garantie.

Bij bestratingen is het ontzettend belangrijk dat de bestrating nauwkeurig wordt gelegd. Er mogen geen kiertjes ontstaan en de stenen, tegels of klinkers moeten strak tegen elkaar aan liggen. Wanneer de bestrating verkeerd wordt gelegd kunnen de tegels en stenen beschadigingen oplopen. Omdat er beplanting tussen de tegels groeit, gaan de tegels minder lang mee. De ervaren stratenmakers van Gebroeders van Klaveren weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat de bestrating perfect gelegd wordt. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Bent u specifiek op zoek naar bestrating Breda? Wij hebben al veel projecten mogen realiseren in Breda, maar ook in de omgeving. Bekijk ons fotoalbum om een aantal van onze projecten te bekijken. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden.

Mogelijke bestratingen

Bij Gebroeders van Klaveren heeft u veel keuze uit diverse bestratingen. Onder andere kunt u kiezen uit: gebakken klinkers, beton klinkers, tegels, beton tegels, natuursteen en keramische tegels. Daarnaast werken wij nu ook met GeoCeramica tegels. Wanneer u niet precies weet wat de voordelen en nadelen van de verschillende bestratingen zijn, adviseren wij u graag. 

GeoCeramica tegels

Gebroeders van Klaveren kunnen ook de innovatie en praktische GeoCeramica tegel van MBI aanleggen. Dit is een combinatie van een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Hierdoor geniet u van het beste van twee werelden. Bovendien is deze tegel ontzettend makkelijk te onderhouden en blijft de tegel erg lang mooi. Deze tegel biedt veel verschillende kleuren en formaten aan. 

Gebroeders van Klaveren

Gebroeders van Klaveren is een hoveniersbedrijf met vakmensen die een passie hebben voor tuinieren. Wij verzorgen tuinontwerpen, de aanleg van tuinen, het onderhoud van een tuin en de bestrating. Wij zijn een familiebedrijf waarvan de kennis en ervaring al drie generaties overgegeven is. Bij Gebroeders van Klaveren worden we geboren met groene vingers. We combineren de ervaring, de ouderwetse degelijkheid en de deskundigheid met innovatieve materialen en technieken. Bent u benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Bekijk ons werkgebied! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer over tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud