Gebroeders van Klaveren Hoveniers verzorgt alles voor de tuin in Midden- en Zuid-Nederland. Overeenkomstig uw budget en tuinwensen realiseren wij graag samen met u de tuin van uw dromen. Bekijk ons werkgebied om te zien of wij ook bij u in de buurt werkzaam zijn!

gebr-van-klaveren-werkgebied

Ons werkgebied bestaat o.a. uit de volgende plaatsen

Eindhoven, NijmegenRotterdam, Helmond, Den Bosch.

Woont u binnen ons werkgebied? Wij verzorgen graag het tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating van uw tuin. Samen met u realiseren we uw droomtuin. Wij werken met de beste kwaliteit materialen en technieken.

De medewerkers van Gebroeders van Klaveren hebben veel ervaring en hebben een passie voor tuinieren. Het is een echt familiebedrijf waarbij de ervaring en deskundigheid elke generatie wordt doorgegeven. Wij vinden het belangrijk dat we u goed kunnen helpen, zodat u lang tevreden bent met uw tuin. Wij kunnen u onder andere helpen bij het realiseren van een onderhoudsvriendelijke tuin of een moderne tuin. Echter zijn onze mogelijkheden oneindig. Daardoor overleggen en adviseren we u graag over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om uw wensen met ons te bespreken!