Wat houdt een moderne tuin precies in? Vaak wordt met een moderne tuin een tuin bedoeld waarbij weinig onderhoud nodig is. Er is vaak een mooie loungeplek is en een luxe uitstraling heeft. Is dit precies de tuin die u zoekt? Wij helpen u graag bij het realiseren van een moderne tuin.

Veel bestrating

Bij een moderne tuin is de bestrating een belangrijk onderdeel. We zien vaak een moderne bestrating met grote luxe tegels in donkere tinten als donkergrijs. Bekijk bijvoorbeeld onze 60×60 tegels voor in de tuin. Deze tegels hebben een luxe uitstraling, zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn erg gebruiksvriendelijk. Deze bestrating kunnen wij gemakkelijk voor u leggen. Onze stratenmakers hebben veel ervaring met het leggen van verschillende soorten bestratingen en leggen de bestrating strak en snel.

Onderhoudsvriendelijk

Een moderne tuin is vaak een erg onderhoudsvriendelijke tuin. Dit komt doordat moderne tuinen vaak veel bestrating hebben en weinig beplanting. Echter kunnen wij de tuin precies zo ontwerpen en aanleggen zoals u deze wenst. Wanneer u juist graag in de tuin werkt, kunnen we ook moderne beplanting aanbrengen in de tuin. Wij bespreken met u alle opties over de mogelijkheden en het onderhoud wat hierbij hoort.

moderne tuinModerne tuin bij Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren is een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. We worden geboren met groene vingers en combineren onze ervaring met nieuwe innovaties. Bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin geven we graag advies, maar uiteindelijk is voor ons het belangrijkst dat u tevreden bent. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Bekijk ons werkgebied om te zien waar wij voornamelijk werkzaam zijn.