Bent u op zoek naar mooie schuttingen Eindhoven? Bij Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kunt u terecht voor kwalitatief goede schuttingen in diverse stijlen en afwerkingen. Wij adviseren u graag bij alle mogelijkheden schuttingen.

Meer plezier aan uw tuin

Schuttingen zorgen voor privacy en minder geluidsoverlast van de omgeving. De tuin is dan ook vaak een plek waar iemand heerlijk kan ontspannen en ongestoord tot rust kan komen. Een schutting is dan ook een ontzettend belangrijk onderdeel van de tuin. Bij Gebroeders van Klaveren vinden we het dan ook belangrijk dat een tuin een mooie en kwalitatief goede schutting heeft. Bovendien beleeft u meer plezier aan uw tuin met een mooie schutting. Bent u op zoek naar nieuwe schuttingen Eindhoven? Wij helpen u graag.

Uitzoeken nieuwe schutting

Gebroeders van Klaveren adviseert u bij het uitzoeken van een nieuwe schutting. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, afmeting en stijl. Wij houden bij het uitzoeken van een schutting altijd rekening met uw wensen, voorkeuren en budget. Samen zoeken we dan de perfecte schutting uit! Dit kan een moderne betonschutting zijn of een klassieke houten schutting. De keuze is aan u!

schuttingen Eindhoven

Plaatsen schuttingen Eindhoven

Na het kopen van een schutting, kan Gebroeders van Klaveren de schutting voor uw plaatsen. Bij het plaatsen van de schutting werken we met nauwkeurigheid en deskundigheid. Het plaatsen van een schutting is namelijk erg belangrijk. Dit moet goed gebeuren om de schutting strak en stevig te laten staan. Onze ervaren werknemers kunnen de schutting gemakkelijk voor u plaatsen. Wij hebben al veel schuttingen Eindhoven mogen plaatsen.

Hovenier Eindhoven

Niet alleen voor schuttingen Eindhoven kunt u bij Gebroeders van Klaveren terecht. Voor alle hovenierswerkzaamheden helpen wij u graag. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook kunnen wij onderhoudsvriendelijke tuinen en moderne tuinen realiseren. Met onze groene vingers kunnen we altijd uw droomtuin verzorgen.

Ook voor schuttingen Nijmegen kunt u bij ons terecht!

Wij zijn onder andere werkzaam in Rotterdam, Helmond, Nijmegen en Eindhoven