Privacy in uw tuin is ontzettend belangrijk. De tuin is een speelplaats voor kinderen en is ook voor volwassen een plek voor gezellige activiteiten. Schuttingen zijn dan ook erg belangrijk voor de privacy en geluidsdichtheid. Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren helpt u graag bij schuttingen Nijmegen.

Welke schutting zoekt u?

Gaat u verhuizen of is uw tuin toe aan een nieuwe schutting? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden in schuttingen. Bent u op zoek naar een moderne schutting of juist een sfeervolle houten schutting? In schuttingen zijn ontzettend veel mogelijkheden. In de afmeting, kleur en sfeer zijn er veel diverse opties. Wij hebben al verschillende schuttingen Nijmegen mogen plaatsen en in andere regio’s. Bekijk ons werkgebied om te zien of we ook voor u de perfecte schutting kunnen vinden.

Plaatsen van schuttingen

Op basis van uw voorkeuren, wensen en budget kunnen we uw perfecte schutting plaatsen. Zowel schuttingen als tuinhuisjes kunnen wij vakkundig plaatsen. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze een schutting nauwkeurig en stevig kunnen plaatsen. Ook bijpassende tuinhuisjes die aansluiten op de schutting, kunnen wij zorgvuldig plaatsen. Het is belangrijk dat schuttingen goed en stevig worden geplaatst, omdat de schutting hierdoor langer mooi kan blijven staan. De schutting kan dan tegen een stootje en zware weersomstandigheden doorstaan.

schuttingen nijmegen

Hovenier Nijmegen

Bij Gebroeders van Klaveren kunt u niet alleen terecht voor schuttingen Nijmegen, maar voor alle werkzaamheden rondom de tuin. Hovenier van Klaveren kan u helpen met de tuinaanleg, tuinontwerp en de tuinonderhoud. Wij hebben een passie voor alles rondom de tuin en maken graag uw tuin naar wens.

Gebroeders van Klaveren kan u helpen met: