Bent u op zoek naar een compleet nieuwe tuin of kan uw huidige tuin een opfrisbeurt gebruiken? Uw tuin laten aanleggen kan bij Gebr. van Klaveren. Bij ons bent verzekerd van uw droomtuin, precies zoals u deze voor ogen had.

Tuinaanleg

Wanneer u uw tuin laat aanleggen zijn de volgende aspecten zeer belangrijk;

  • Uw gevoel
  • Voorkeuren
  • De omgeving
  • Uw budget

U weet vaak al wat u wel en niet in de tuin wilt hebben. Bent u bijvoorbeeld iemand met groene vingers en besteed u het liefst een aantal uurtjes  werken in de tuin? Of is een onderhoudsvrije tuin het geen waar u naar op zoek bent? Zijn waterornamenten helemaal uw ding of zijn hoogteverschillen en borders zeer belangrijk? Samen met onze tuinexperts bespreekt u uw wensen, zodat we samen tot uw droomtuin komen.

Bij de aanleg van uw tuin kunnen we ook rekening houden met de onderhoud. Wilt u graag met regelmaat bezig zijn in de tuin? Dan zorgen we ervoor dat er beplanting in de tuin staat dat regelmatig onderhoud nodig heeft of bijvoorbeeld een grasveld dat met regelmaat gemaaid moet worden. Wilt u juist liever een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan zorgen we ervoor dat er weinig onderhoud nodig is aan de beplanting. Wij houden met al uw wensen rekening en overleggen alles tijdens het proces.

tuin laten aanleggen

Tuinontwerp

Een tuin laten aanleggen door Gebroeders van Klaveren begint altijd bij een goed ontwerp. Tijdens deze fase bespreken we al uw wensen en voorkeuren. Vervolgens worden er schetsen gemaakt en worden deze besproken. Wij gaan net zo lang door met het ontwerpen van uw tuin tot dat deze naar wens is. Gebroeders van Klaveren helpt u graag bij het tuinontwerp. Wanneer deze door u is goed gekeurd gaan we beginnen met het aanleggen van uw tuin.

Ook voor bestratingen, het plaatsen van schuttingen of het bouwen van tuinhuisjes op maat bent u bij ons aan het juiste adres.