Een tuin is pas helemaal af met mooie schuttingen en tuinhuisje. Bij Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kunt u terecht voor diverse schuttingen en een mooi bijpassend tuinhuisje. Een mooie schutting fleurt de hele tuin op. Tuinhuisjes zijn zowel praktisch als leuk in de tuin.

Schuttingen

Een schutting zorgt voor privacy en minder geluidsoverlast. Daarnaast kunt u met een mooie schutting de hele tuin veel sfeer geven. Er zijn veel verschillende schuttingen, zoals moderne schuttingen van beton en een klassieke houtenschutting. Een schutting is er in veel verschillende afmetingen, kleuren en sferen. Bij Gebroeders van Klaveren gaan we samen op zoek naar de schutting die het beste bij u past. Wij kijken naar al uw voorkeuren, wensen en naar uw budget.

Tuinhuisje

Bent u op zoek naar een praktisch en leuk tuinhuisje? Bij Gebroeders van Klaveren helpen we het tuinhuisje te vinden die perfect past bij de inrichting van uw tuin en bij uw schutting. Een tuinhuisje kunt u als opslag gebruiken, als speelplaats, als extra kamer of als een gezellige ruimte om mensen uit te nodigen. Tuinhuisjes zien wij steeds vaker terug in de tuin. U kunt kiezen uit diverse soorten tuinhuisjes. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Schuttingen en tuinhuisje laten plaatsen

Bij Gebroeders van Klaveren kunt u gemakkelijk uw schuttingen en tuinhuisje laten plaatsen. Wij hebben al vele schuttingen en tuinhuisjes mogen plaatsen in de omgeving van Helmond, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven. Ook tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam is erg populair. Bekijk ons werkgebied of neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar nieuwe schuttingen en tuinhuisje!

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren

Bij Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren adviseren we u graag over alles wat met uw tuin te maken heeft. Wij kunnen u helpen met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Daarnaast kunnen we ook de bestrating voor uw tuin realiseren. Gebroeders van Klaveren is een traditioneel familiebedrijf dat van zoon tot zoon wordt doorgegeven. Al drie generaties lang werken wij met veel plezier in de tuin. Wij worden dan ook geboren met groene vingers en een passie voor tuinieren. Graag adviseren wij u over uw nieuwe schuttingen en tuinhuisje, of andere diensten in de tuin.

Neem contact op!

Meer over schuttingen Eindhoven en schuttingen Nijmegen en tuinhuisjes en schuttingen Nijmegen.