Is het tijd voor een tuinrenovatie of voor een nieuwe tuin? Dan bent u wellicht ook aan het kijken voor tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam. Een gezellig tuinhuisje en een nieuwe schutting geven ontzettend veel karakter aan de tuin.

Praktisch & gezellig tuinhuisje

Een tuinhuisje dient voor veel mensen als opslagruimte in de tuin. Erg handig, want er zijn vaak veel spullen die opgeslagen moeten worden. Fietsen, tuinspullen, grasmaaiers, bezems, visspullen, sportspullen, etc. Daarnaast biedt het voor veel mensen de oplossing om binnen te zitten in de tuin. Wanneer u geen veranda heeft, is dit een goede oplossing. Een tuinhuisje in uw tuin in Rotterdam staat ook nog eens erg gezellig. Het brengt extra sfeer in de tuin.

Strakke en stevige schuttingen

Bij een nieuwe tuin of opknapbeurt van uw huidige tuin, hoort ook een nieuwe schutting. Een mooie schutting zorgt ervoor dat de tuin er direct weer verzorgd uit ziet. Bij het plaatsen van een schutting is het wel belangrijk dat deze bij de tuin past en dat deze stevig wordt geplaatst. Wanneer de schutting stevig wordt geplaatst, blijft deze veel langer mooi. Daarnaast is de nieuwe schutting dan ook bestand tegen harde windstoten en zware weersomstandigheden.

tuinhuisjes en schuttingen rotterdam

Tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam bij Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Wanneer er in uw droomtuin een groot of juist klein tuinhuisje staat, kunnen wij dit voor u realiseren. Daarnaast kunnen we ook alle tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam nauwkeurig plaatsen. Onze ervaren werknemers weten precies wat ze moeten doen.

Tuinontwerp van uw droomtuin

Wanneer u uw tuin gaat renoveren of u een nieuwe tuin wilt, hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren helpt u hier graag bij. Wij kunnen uw droomtuin voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Van Klaveren maakt verschillende ontwerpen zoals moderne tuinen, maar ook klassieke tuinen. Wanneer hier tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam bij horen, regelen wij dit ook graag. Wij maken dan eerst een tuinontwerp waar we uw mening, voorkeur, budget en smaak in mee nemen. Wanneer het ontwerp naar tevredenheid is, kunnen we beginnen met het aanleggen van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren

Voor de complete aanleg van uw tuin bent u bij hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren aan het juiste adres. Wij realiseren onder andere projecten in Eindhoven, Nijmegen, Helmond en Rotterdam. Ook wanneer het gaat om tuinhuisjes en schuttingen Rotterdam kunnen we dit voor u waarmaken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer het gaat om het ontwerp, de aanleg, onderhoud en bestrating van uw tuin. Neem contact op over alle mogelijkheden!