Bent u op zoek naar mooie tuinhuisjes en schuttingen Nijmegen? Ontdek dan hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren. Samen met u realiseren we uw droomtuin in Nijmegen en omgeving met prachtige tuinhuisjes en strakke schuttingen.

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kan uw complete tuin ontwerpen, aanleggen en zelfs onderhouden. Iedereen heeft een andere smaak en wij kunnen elke tuinstijl realiseren. Ook nieuwe tuinhuisjes en schuttingen Nijmegen kunnen we in uw tuinontwerp verwerken. Daarnaast kunnen we deze ook strak voor uw plaatsen. Wij creëren altijd uw droomtuin.

tuinhuisjes en schuttingen nijmegenTop tuinhuisjes

Tuinhuisjes bieden een echte toevoeging aan tuinen. U kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven doordat u een binnenplaats in de tuin creëert. Daarnaast kunt u in een tuinhuisje al uw tuinspullen opruimen. Veel mensen gebruiken een tuinhuisje dan ook als extra opslagruimte voor fietsen, tuinmateriaal, grasmaaiers, haardhout of bijvoorbeeld visspullen. In uw nieuwe tuinhuisje kunt u ook een verblijfplaats maken.

Stevige schuttingen

Een schutting is één van de belangrijkste onderdelen van uw tuin in Nijmegen. De schutting zorgt voor privacy, geluidsdemping en voor een unieke uitstraling in uw tuin. Er zijn ontzetten veel schuttingen waaruit u kunt kiezen. Elke schutting heeft een andere sfeer en uitstraling. Voor ieder tuin en elke stijl is er een passende schutting. Wij nemen dit mee in het tuinontwerp en kunnen ook u schutting plaatsen. Het is belangrijk dat dit stevig gebeurd zodat u jaren kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Nieuwe tuinhuisjes en schuttingen Nijmegen

Bent u op zoek naar nieuwe tuinhuisjes en schuttingen Nijmegen voor uw tuin? Gebroeders van Klaveren helpt u graag met het ontwerpen van uw tuin. Hierbij denken wij mee over de mogelijkheid in tuinhuisjes en schuttingen voor uw tuin. Wij realiseren tuinhuisjes en schuttingen ook n onder andere Eindhoven, Rotterdam en Helmond.

Hovenier Nijmegen

Gebr. Van Klaveren Hoveniers is werkzaam als hovenier in de gehele regio rond Nijmegen, als Wijchen, Beuningen, Malden en Lent. Veel tuinen hebben we in deze omgeving al mogen ontwerpen, aanleggen of onderhouden. Daarnaast kunnen wij ook uw tuin bestraten. Meer over Gebroeders van Klaveren als uw hovenier Nijmegen.

Zullen we eens kennis maken? U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u graag vrijblijvend van meer informatie kunnen voorzien.