Bent u van plan uw tuin of delen hiervan te bestraten? Voor bestrating Breda kunt u terecht bij Gebroeders van Klaveren. 

Gebroeders van Klaveren

Wij zijn een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie overgedragen wordt. De groene vingers zit bij ons in het bloed. Wij zijn hovenier Breda, maar ook gespecialiseerd in bestratingen. Wij leggen alle soorten bestratingen aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld een terras, tuinpad, oprit of voortuin bestraten. Naast bestratingen kunnen wij u ook helpen bij tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden van uw tuin!

Alle soorten bestratingen

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we moeten doen. Het bestraten gaat dan ook snel en met een degelijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat de bestrating altijd strak gelegd wordt. Hierdoor heeft u er lang plezier van.

Bestrating BredaBestrating BredaBestrating Breda

Mogelijke bestratingen

Wij kunnen alle soorten bestratingen leggen.  Er zijn hierin ontzettend veel mogelijkheden:

  • Gebakken klinkers
  • Beton klinkers
  • Tegels
  • Beton tegels
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • GeoCeramica

Gebroeders van Klaveren kan u helpen bij het uitkiezen en leggen van elk van deze mogelijkheden. De stenen lijken soms erg op elkaar, maar schelen erg in onderhoud, productie en kwaliteit. Wij adviseren u hier graag over. Welk soort bestrating u ook kiest. Het leggen van de bestrating is zeer nauwkeurig werk. Het is belangrijk dat het strak wordt gelegd zodat er geen kieren ontstaan. Wanneer er kieren ontstaan, kan er beplanting komen tussen de stenen. Hierdoor loopt de bestrating schade op. Om dit te voorkomen, kunt u de bestrating laten verzorgen door deskundige stratenleggers. Gebroeders van Klaveren helpt u hier graag bij.

Bestrating Breda

Voor bestrating Breda kunt u dus goed bij Gebroeders van Klaveren terecht. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin een mooie en strakke bestrating krijgt. Wij verzorgen niet alleen bestratingen in de omgeving van Breda, maar ook in andere delen van Brabant. Bekijk ons werkgebied!

Heeft u interesse in bestrating voor uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op!