Bent u op zoek naar een sterke en onderhoudsvriendelijke tegels voor de tuin? Wij bieden GeoCeramica aan van MBI. Dit is een combinatie van een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Deze unieke tegel is een aanwinst voor elke tuin.

Bijzonder & praktisch – GeoCeramica

GeoceramicaWaarom u moet kiezen voor deze bijzondere tegel? GeoCeramica wordt ook wel het beste van twee werelden genoemd. Deze tegel is van MBI en is een revolutionaire tegel. Met deze tegels kunt u nog steeds genieten van de stijlvolle uitstraling die keramiek geeft aan uw tuin. Daarnaast biedt deze tegel betaalbare verwerkingskosten en bovendien de stevigheid van een betontegel. In vergelijking met andere keramische tegels zijn deze GeoCeramica tegels gemakkelijk te leggen en veel voordeliger in de prijs. De tegels van MBI kunnen bij elk type ondergrond worden gebruikt. Wanneer u meer wilt weten over deze bijzondere tegels kunt u een kijkje nemen op de website van MBI.

Onderhoudsvrije tuin

Wanneer u graag wilt genieten van de tuin, zonder te veel onderhoud uit te hoeven voeren, is de GeoCeramica tegel iets voor u. Bovendien is deze tegel vlek- en zuurbestendig en gemakkelijk om schoon te maken. Hierdoor krijgt de tegel minder snel groene aanslag. Bovendien is deze tegel erg stroef waardoor uw tuin minder glad is bij regen. Vandaar dat deze tegel ideaal is voor een onderhoudsvrije tuin.

Welke afmeting & kleur past bij u?

De GeoCeramica tegels van MBI zijn in verschillende formaten beschikbaar. Het is aan u de keuze welke het beste bij u past. U kunt kiezen uit de volgende formaten:

  • 80x40cm
  • 80x80cm
  • 120x30cm

Door het aanbod van verschillende afmetingen, heeft u veel mogelijkheden. Namelijk niet alleen in de afmeting heeft u keuze, GeoCeramica tegels zijn er in verschillende kleuren, in vintage stijl, moderne stijl, bijzondere kleuren en in mozaïekpatroon. 

Italiaans design

Italië staat bekend om de verfijnde en stijlvolle designs. Niet alleen de uitstraling van Italiaanse producten is prachtig, de kwaliteit is ook uitstekend. De GeoCeramica tegels is van stijlvol Italiaans keramiek. Dit houdt in dat de tegels van hoogwaardige kwaliteit zijn en prachtige designs hebben. Daarnaast heeft u veel verschillende mogelijkheden. Ideaal voor de moderne tuin! U kunt jarenlang genieten van deze tegels in uw tuin.

Geoceramica tuintegelsBestrating als onderdeel van de tuin

Tegenwoordig hebben steeds meer woningen bestrating in de tuin. Dit komt doordat bestrating gemakkelijker is te onderhouden dan bijvoorbeeld gras. Daarna is het erg gebruiksvriendelijk en geeft het een moderne en ruime uitstraling. Gebroeders van Klaveren legt alle soorten bestratingen aan. Bijvoorbeeld op uw terras, tuinpad of oprit.

Bestrating door Gebroeders van Klaveren

Wilt u deze prachtige GeoCeramica tegels in de tuin? Gebroeders van Klaveren kan de bestrating voor u realiseren. Onze stratenmakers leggen de vloer altijd nauwkeurig en strak. Hierdoor kunt u nog langer genieten van deze prachtige tegels. Wij hebben veel ervaring in bestratingen rondom de woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!