Wilt u uw huidige tuin opknappen? Of gaat u verhuizen en wilt u deze tuin renoveren? Bij Gebroeders van Klaveren bent u aan het juiste adres!

Uw tuin opknappen door een hovenier

Het opknappen van de tuin begint met een goed plan en deskundige aanpak. U wilt uw huidige tuin onder handen nemen. Wellicht is de tuin verwilderd, vervallen of niet meer naar uw smaak. Het is dan verstandig om de tuin op te knappen, zodat de tuin er weer verzorgd uit ziet. U kunt dat natuurlijk zelf doen, maar u kunt het beter door een professionele hovenier laten doen. Een hovenier weet precies hoe hij de tuinrenovatie aan moet pakken.

Tuin opknappen

Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren weet zich wel raadt met een verwilderde tuin of een tuinrenovatie. Of het nu gaat om het verwijderen van onkruid of een complete tuinrenovatie. Gebroeders van Klaveren gaat graag voor u aan de slag. Wij maken eerst een goed ontwerp dat aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Hierbij kijken we bijvoorbeeld of uw groene vingers heeft, of liever helemaal niet in de tuin werkt. Wanneer u liever geniet in plaats van werkt in de tuin, kunnen we een onderhoudsvrije tuin voor u ontwerpen. Daarnaast bekijken we welke beplanting het meest geschikt is voor uw tuin en welk ontwerp bij u past.

Uw droomtuin

Bij Gebroeders van Klaveren kunnen we uw tuin opknappen met innovatie technieken, goede gereedschappen en veel kennis. Hierdoor kunnen we uw tuin snel opknappen tegen een betaalbare prijs. U kunt bijvoorbeeld inspiratie op doen op internet en geeft vervolgens aan ons door wat u zoekt. Wij ontwerpen en realiseren daarna uw ontwerp.

Bestrating in uw gerenoveerde tuin?

Wilt u minder onderhoud of een moderne tuin? Daar past tegenwoordig bestrating goed bij. Gebroeders van Klaveren kan uw tuin voor u bestraten op een deskundige en nauwkeurige manier. Tijdens uw tuin opknappen kunnen we de bestrating aanleggen. Uw tuin zal er dan weer netjes en strak bij liggen.

Wij kunnen onder andere tuin opknappen in Breda, Eindhoven, Nijmegen en nog veel meer plaatsen in Nederland. Bekijk ons werkgebied en neem contact op!