Heeft u zelf niet echt groene vingers, weinig tijd voor de tuin of wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen? Ons hoveniersbedrijf Nijmegen kan uw droomtuin ontwerpen, uw nieuwe tuin aanleggen of de tuin zorgvuldig onderhouden. 

Uw droomtuin ontwerpen

Gebroeders van Klaveren helpt u graag met het ontwerpen van uw droomtuin. We luisteren naar uw voorkeuren in materialen, kleuren en beplanting. Daarnaast denken we mee over de gepaste stijl en de omgeving. Bovendien denken we mee met uw budget en wensen. Uiteindelijk komen we met een passend tuinontwerp.

Een nieuwe tuin aanleggen

Ons hoveniersbedrijf Nijmegen heeft al veel nieuwe tuinen aan mogen leggen. Het besproken ontwerp komt zo tot leven. Wij realiseren strakke schuttingen, mooie tuinhuisjes en nauwkeurige bestrating. Daarnaast zorgen we voor prachtige bloemen en planten in uw tuin. De tuin wordt helemaal naar wens aangelegd. Wilt u bijvoorbeeld een moderne tuin die vrij is in onderhoud? Dan wordt dit gerealiseerd. 

Representatief tuinonderhoud

Na het aanleggen van uw droomtuin begint pas het echte werk. Dan komt het onderhouden van uw tuin. Het is belangrijk dat u optimaal kunt genieten van u tuin. Dit doet u wanneer u tuin er mooi, verzorgd en representatief bij ligt. Om een tuin mooi te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Het onderhouden van de tuin kost vaak veel tijd. Zeker met gras, een vijver of een grote heg bent u veel tijd kwijt. Hoveniersbedrijf Nijmegen Gebroeders van Klaveren kan de tuinonderhoud van u overnemen. Wij onderhouden uw bedrijfstuin of uw tuin helemaal naar wens! 

hoveniersbedrijf NijmegenPrachtige bestrating

Bij veel tuinen is de bestrating een groot onderdeel van de tuin. Er is enorm veel keuze in verschillende soorten bestratingen. Onze stratenmakers leggen all soorten bestrating nauwkeurig en naadloos neer.

Trendy GeoCeramica

Bent u op zoek naar sterke en onderhoudsvriendelijke tegels voor in de tuin? Hoveniersbedrijf Nijmegen biedt GeoCeramica aan van MBI. Dit zijn bijzondere tegels die ontzettend sterk zijn met een stijlvolle uitstraling. De GeoCeramica tegels zijn van stijlvol Italiaans keramiek. Daarnaast geven de tegels enorm veel charme aan uw tuin.

Gebroeders van Klaveren – uw hoveniersbedrijf Nijmegen

Gaat u uw tuin vernieuwen of wilt u onderhoud uit laten voeren aan uw tuin? Gebroeders van Klaveren is uw hoveniersbedrijf Nijmegen. Wij kunnen de bestrating, onderhoud en aanleg van uw tuin volledig verzorgen. 

Contact