Het echte werk van de tuin begint pas na het aanleggen. Dan moet er regelmatig onderhoud worden uitgevoerd zodat de tuin er netjes bij ligt. Wanneer u echt wilt genieten van uw tuin, zult u dit met regelmaat moeten onderhouden. Het gras af en toe maaien, planten en bloemen verzorgen, heggen snoeien en bestrating schoon houden. Heeft u zelf geen groene vingers of te weinig tijd om de tuin goed te onderhouden? Gebroeders van Klaveren verzorgt graag de tuinonderhoud Spijkenisse en omgeving.

Wij onderhouden uw tuin

Gebroeders van Klaveren heeft jarenlange ervaring in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Ook voor u verzorgen we graag de tuinonderhoud Spijkenisse. Dit kunnen we doen als incidentele klus, op periodieke basis of op oproepbare basis wanneer u ons nodig heeft.

Bedrijfstuin onderhouden

De tuinonderhoud voeren wij voor zowel particulieren als bedrijven uit. Mooie bedrijfstuinen moeten ook een representatieve uitstraling houden en vaak is er geen tijd om dit zelf te doen. Dan nemen wij het tuinonderhoud van u over. Wij zorgen er dan voor dat de bedrijfstuin er altijd netjes en verzorgd bij ligt.

tuinonderhoud spijkenisseOnderhoudsvriendelijke tuin

In het tuinonderhoud Spijkenisse gaat vaak meer tijd zitten dan u denkt. Het gras regelmatig maaien en de zorg voor de beplanting kost vaak enorm veel tijd. Bij Gebroeders van Klaveren kunnen we een groot deel van de onderhoud wegnemen door een onderhoudsvriendelijke tuin bij u aan te leggen. Een onderhoudsvriendelijke tuin bestaat vaak uit veel bestrating, weinig snoeiwerk en gras. We denken dan graag met u mee en maken naar smaak een ontwerp voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Vervolgens leggen we deze aan en hoeft u vervolgens weinig onderhoud uit te voeren. 

Tuinonderhoud Spijkenisse bij Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kan al uw tuinonderhoud Spijkenisse van u overnemen. Onder tuinonderhoud valt:

  • snoeien
  • maaien
  • beplanting verzorgen
  • schoffelen
  • de tuin zomerklaar maken
  • de tuin winterklaar maken
  • zaaien
  • terrasreiniging
  • vijververzorging

Wij voeren al het tuinonderhoud naar wens uit. U geeft aan hoe u wilt dat u tuin eruit ziet. Gebroeders van Klaveren zorgt er dan voor dat uw tuin er verzorgd en netjes bij ligt. Wilt u het tuinonderhoud Spijkenisse laten verzorgen door een betrouwbare hovenier? Neem contact op en informeer wat we voor u kunnen doen!

Telefoonnummer: 06-34385594
E-mail: info@klaverentuin.nl

Contact