tuin renoverenIs uw tuin toe aan een opknapbeurt of wilt u graag iets anders met de tuin? Zodra het lekker weer is, zitten we vaak veel in de tuin. Wanneer de tuin echt naar uw zin en smaak is, kunt u hier veel beter van genieten. U kunt uw tuin renoveren bij Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren. Wij realiseren dan uw droomtuin.

Uw tuin renoveren

Een tuin is voor veel mensen de verlenging van een woning. Hier geniet u van het buitenleven en kunt u heerlijk ontspannen. Wanneer u veel tijd in de tuin doorbrengt, wilt u dat deze er verzorgd en mooi bij ligt. Wellicht is uw tuin verwaarloosd of wilt u gewoon iets heel anders met de tuin. Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kan uw tuin renoveren. We bespreken samen met u uw wensen en voorkeuren. Vervolgens ontwerpen we uw droomtuin en leggen we deze voor u aan.

Droomtuin ontwerpen

Graag verzorgen we uw droomtuin. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren maken we een ontwerp voor uw tuin. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een waterelement in de tuin, veel bestrating of juist veel beplanting? Alle mogelijkheden nemen we met u door. De belangrijkste elementen waar we naar kijken zijn uw gevoel, voorkeur, omgeving en budget. Aan de hand hiervan maken we ontwerpen voor de tuin renoveren. Deze zullen we vervolgens met u bespreken.

Tuinaanleg realiseren

Na het ontwerpen van uw tuin leggen we deze voor u aan. Dit houdt in dat we alle materialen in de tuin aanleggen. Bestrating, vijvers, kunstgras, tuinhuisjes, schuttingen, alles is mogelijk. We komen de volledige tuin renoveren. Het ontwerp dat we hiervoor hebben gemaakt wordt gerealiseerd.

Gebroeders van Klaveren

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit geboren hoveniers. Gebroeders van Klaveren is een echt familiebedrijf. Bij ons in de familie worden we geboren met groene vingers en een passie voor het hovenier vakmanschap. De ouderwetse technieken worden gecombineerd met innovatie idee├źn. Bovendien hebben we  jarenlange ervaring en kunnen we u goed helpen om uw tuin te renoveren. Wilt u uw tuin renoveren bij Gebroeders van Klaveren? Neem contact met ons op. 

Bekijk ons werkgebied