Graag geniet u van het buitenleven. Lekker in de tuin genieten van de zon en de buitenlucht. In de tuin werken vindt u wellicht iets minder fijn. U heeft weinig tijd of zin om regelmatig het gras te maaien. Kunstgras is dan een ideale oplossing. Van Klaveren helpt u graag bij kunstgras Eindhoven.

Altijd een mooi grasveld

De geur van net gemaaid gras is heerlijk. Helaas is het maaien van gras regelmatig nodig om het grasveld mooi te houden. Bijna wekelijks moet het gras gemaaid worden om er strak bij te liggen. Daarnaast ziet het gras er in de wintermaanden erg slecht uit en hierdoor ziet uw tuin er ook minder mooi uit. Met kunstgras in de tuin heeft u hier geen last van! Het hele jaar door heeft u een prachtig grasveld in de tuin terwijl het onderhoud minimaal is. Wij zien dan ook kunstgras Eindhoven steeds vaker terug.

Kunstgras in de tuin of op het balkon en dakterras

Kunstgras Eindhoven is mogelijk in de tuin of op het balkon of dakterras. Hiermee krijgt u ook op het balkon of op het dakterras een groen en ruim buitenleven. Zowel op het terras als in de tuin is kunstgras ook een ideale ondergrond voor kinderen om te spelen. Gebroeders van Klaveren kan kunstgras strak en nauwkeurig voor u aanleggen in uw tuin of op uw balkon of dakterras.

kunstgras eindhoven

Voordelen van kunstgras

  • Duurzaam, kunstgras blijft jarenlang mooi
  • Jarenlange garantie, op kunstgras heeft u vaak erg lang garantie
  • Mooie uitstraling, kunstgras blijf het gehele jaar mooi en ziet er modern en prachtig uit
  • Onderhoudsvrij, u hoeft bijna geen onderhoud uit te voeren
  • Realistisch, tegenwoordig lijkt veel kunstgras op echt gras
  • Geen onkruid
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • UV bestendig en kleurvast

Kunstgras Eindhoven in de tuin aanleggen

Gebroeders van Klaveren kan de volledige tuinaanleg van uw tuin in Eindhoven verzorgen als dé hovenier Eindhoven. Wij houden bij de aanleg van uw tuin rekening met uw wensen, gevoel en budget. Wij zorgen ervoor dat het kunstgras Eindhoven goed wordt aangelegd en past bij de rest van uw tuin. Gebroeders van Kalveren kan ook alle schuttingen Eindhoven en tuinhuisje Eindhoven verzorgen.