tuin bestraten

Zoekt u een hovenier voor het bestraten van uw tuin? Wij helpen u graag verder! De tuin bestraten gebeurd steeds vaker, zowel in de voortuin als achtertuin. Niet de hele tuin hoeft bestraat te worden. Ook kleine gedeeltes van de tuin kunnen we voor u bestraten.

Veel mogelijkheden in tuin bestraten

Wilt u graag een gedeelte in de tuin of de gehele tuin bestraten? Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren adviseert u graag over de mogelijkheden. Er is ontzettend veel keuze in de bestrating rondom uw woning. Er zijn veel verschillende stenen die dezelfde uitstraling hebben, maar anders zijn in kwaliteit en productie. Wij hebben onze producten met zorg geselecteerd.

Waar wilt u uw terras mee bestraten?

De bestrating in uw tuin is ontzettend belangrijk voor de sfeer en de uitstraling die u wilt creëren in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gebakken klinkers, beton klinkers, tegels, beton tegels, natuursteen en keramische tegels. Sinds kort werken we ook met een innovatief soort tegels. De GeoCeramica tegels bestaan uit een combinatie van keramische tegels en beton tegels. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van de verschillende tegels. 

Perfect gelegd

Het belangrijkste van uw tuin bestraten is dat dit strak, nauwkeurig en goed gebeurd. De bestrating moet netjes worden gelegd. Er mogen geen scheurtjes ontstaan of beplanting tussen de tegels gaan groeien. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Gebroeders van Klaveren

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren is een echt familiebedrijf. Het hovenier vakmanschap zit al drie generaties in het bloed. Wij ontwerpen tuinen, leggen tuinen aan en onderhouden tuinen. De tuin bestraten behoort ook tot één van onze hovenierswerkzaamheden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Breda, Eindhoven en Tilburg.

Wilt u uw tuin bestraten? Neem dan contact met ons op