Voor mensen die een overdekte ruimte in de tuin willen, is een tuinhuis de ideale oplossing. Daarnaast staat een tuinhuisje erg gezellig in de tuin en kunt u hier vaak veel spullen in kwijt.

Een tuinhuis: erg praktisch!

Tuinhuizen in de tuin zijn ongelooflijk handig. Hier kunt u rondslingerend speelgoed, visspullen, fietsen, grasmaaiers, bezems, tuingereedschap en tuinmeubilair opslaan. Daarnaast kunt u met slecht weer toch een beetje buiten zitten. Beschut in het tuinhuisje geniet u alsnog van uw tuin en van het buitenleven.

tuinhuis

Sfeervol karakter

Een tuinhuis in de tuin is ook nog eens hartstikke gezellig. Het brengt veel sfeer in de tuin. Voor kinderen is de speelhuisje vaak een ideale plek om te knutselen en te spelen. Een speelhuisje in de tuin tovert bij ieder kind een lang op het gezicht. Ook wanneer kinderen ouder zijn, kunnen ze hier met vrienden zitten. Met een tuinhuisje brengt u eigenlijk de gezelligheid en ruimte van binnen naar buiten.

Tuinhuisje van uw dromen

Er zijn ontzettend veel opties in tuinhuisjes. Groot, klein, hout, kunststof en klassiek of modern? In tuinhuisjes kan het allemaal. Een tuinhuis kiezen die bij uw tuin past kan door bijvoorbeeld hetzelfde materiaal als de schutting te gebruiken. Dan wordt het een geheel en creƫert u direct een ruime en overzichtelijke uitstraling.

Droomtuinhuis plaatsen door een hovenier

Jouw nieuwe tuinhuis moet precies naar wens zijn. Het belangrijkste is dat een tuinhuis goed geplaatst wordt. Hierdoor gaat een tuinhuisje veel langer mee, blijft deze mooier en staat het strak in de tuin. Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kan jouw droomtuinhuis nauwkeurig en goed plaatsen in de tuin. We kunnen u ook helpen met het uitkiezen en adviseren over tuinhuizen.