Is het tijd voor een nieuwe tuin of een tuinrenovatie? Tijd om te bedenken wat u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een moderne tuin of juist een klassieke tuin? Een onderhoudsvrije tuin of juist een groene tuin? Gebroeders van Klaveren denkt graag met u mee en verzorgt uw volledige tuinaanleg Eindhoven.

Genieten van uw tuin

Het belangrijkste van een tuin is dat u hier kunt ontspannen en genieten. In de tuin kunt u heerlijk genieten van het buitenleven. Hier kunnen de kinderen spelen, de familie BBQen en u heerlijk zonnen. Na een drukke dag komt u in de tuin heerlijk tot rust. Steeds vaker is de tuin dan ook een verlening van het huis. Er wordt meer tijd buiten doorgebracht dan ooit. Daarom is het belangrijk dat de tuin er netjes en verzorgd bij ligt. 

Gevoel, voorkeur en omgeving

Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren verzorgt graag uw tuinaanleg Eindhoven. Wij bespreken uw wensen, gevoel en voorkeuren voor uw nieuwe tuin. het belangrijkste is natuurlijk dat u volop kunt genieten van de tuin en deze helemaal naar wens is. Wij houden allereerst rekening met uw gevoel bij een nieuwe tuin. Waar houdt u van? Wel tuinieren of juist helemaal niet? Een groot terras waar u het hele jaar kunt genieten of juist een grote vijver? Daarnaast bespreken we uw voorkeuren voor materiaal, kleur, beplanting, schuttingen, etc. Deze elementen nemen we mee in ons tuinontwerp zodat we uw droom tuinaanleg Eindhoven kunnen verwezenlijken. Vervolgens kijken we naar de omgeving. De balans in de tuin, bepaalde voorschriften, speciale, wensen en houden we rekening met de omgeving van uw tuin. 

Tuinaanleg EindhovenKosten van uw tuinaanleg Eindhoven

Voor ieder budget kunnen we een tuinaanleg Eindhoven realiseren. De kosten verschillen ongelooflijk. Dit komt doordat er veel verschillende elementen meespelen. 

U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van:

  • Vijvers
  • Beplantingen
  • Gras
  • Kunstgras

We zijn ook bovendien gespecialiseerd in de bouw en aanleg van:

Gebroeders van Klaveren

Wilt u graag uw tuinaanleg Eindhoven laten realiseren door een betrouwbare hovenier? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren. Wij helpen u graag met de tuinaanleg van uw droomtuin. De deskundigheid en ervaringen worden al drie generaties overgedragen. Hierdoor kunnen wij de ouderwetse degelijkheid en betrouwbaarheid combineren met de huidige innovaties en nieuwe technieken. Dit merkt u bij de tuinaanleg van uw tuin.

Contact