Als hovenier hebben wij een passie voor groen en werken we graag buiten in de tuin. Hoveniers zijn vakmensen die graag uw prachtige droomtuin willen realiseren. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden hiervan. Bent u benieuwd naar alle hovenierswerkzaamheden?

Geboren met groene vingers

Een hovenier is een ouderwets vakmanschap. Iedereen wilt een verzorgde en mooie tuin. Een tuin dient om lekker te ontspannen en geeft u veel vrijheid. De tuin is dan ook een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Niet iedereen wordt geboren met groene vingers en een passie voor tuinieren. U gaat wellicht niet graag werken in de tuin of weet niet wat u moet doen. Hovenier zijn is dan ook een echt vakmanschap waar passie voor nodig is.

Hovenierswerkzaamheden van Gebroeders van Klaveren

Gepassioneerde vakmensen die u droomtuin willen realiseren werken bij Gebroeders van Klaveren. Dit is een echt traditioneel familiebedrijf. Het hoveniersbedrijf is inmiddels al 3 generaties door gegeven van vader op zoon. We worden dan ook geboren met groene vingers. Het ouderwetse vakmanschap is inmiddels gecombineerd met hedendaagse technieken en trends. Wij houden altijd rekening met uw wensen voor de tuin. Deze kunnen we ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Verschillende hovenierswerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren.

hovenierswerkzaamheden

Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin of uw tuin renoveren? Wij maken graag een ontwerp van uw droomtuin. We bespreken uw voorkeuren, wensen en budget. Daarnaast meten we de tuin op en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw tuin. Hierin komen al uw wensen in terug. Wij blijven net zo lang bezig met het tuinontwerp totdat u tevreden bent. Graag denken we met u mee en geven we adviezen over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld weinig onderhoud in de tuin? Dan denken we mee over een onderhoudsvrije tuin. Wilt u een klassieke tuin? Dan denken we graag mee over de beplanting en eventuele bestrating.

Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw droomtuin, kunnen we deze voor u aanleggen. Onze ervaren medewerkers leggen uw droomtuin nauwkeurig aan. Met nieuwe en innovatieve technieken gaan we aan de slag in uw tuin. Wij kunnen u helpen met de aanleg van uw; vijver, beplanting, gras, kunstgras, schuttingen, tuinhuisjes en bestrating.

Tuinonderhoud

Een tuin is de verlenging van uw woning of de eerste indruk van uw bedrijfspand. U wilt dan ook dat deze er verzorgd bij ligt. Vaak heeft u zelf geen tijd of zin om druk bezig te zijn met tuinieren. Dan kunt u het uitbesteden aan een hovenier. Hoveniersbedrijf Gebroeders van Klaveren kan u tuin goed onderhouden. Snoeien, maaien, beplanten, onkruid wieden, verzorgen en knippen kunnen we wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor u doen. 

Bestrating

Tegenwoordig zien we erg vaak bestrating in tuinen. Dit past bij de moderne en onderhoudsvrije tuin, maar ook in landelijke tuinen. Daarnaast zijn tegenwoordig ook veel voortuinen bestraat. Gebroeders van Klaveren biedt onder alle hovenierswerkzaamheden ook bestrating van uw tuin aan. Alle soorten bestrating kan door ons gelegd worden. Onze ervaren werknemers leggen alle soorten bestrating strak en nauwkeurig neer. Hierdoor heeft u er ontzettend lang plezier van. U kunt alle soorten bestrating kiezen. Van gebakken tegels, beton tegels tot natuursteen.